Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2022


NO A LA GUERRA!!!

25/2/2022   Divendres - Canet de Mar

INTERPRETANT EL SENTIMENT MAJORITARI DE TOTS ELS QUI FORMEM PART DE L’ASSOCIACIÓ, L’AGRESSIÓ BÈL·LICA D’UCRAÏNA PER PART DE RÚSSIA, ENS PROVOCA UN SENTIMENT DE PREOCUPACIÓ, TRISTESA, IMPOTÈNCIA, INDIGNACIÓ I RÀBIA QUE EN VOLEM DEIXAR CONSTÀNCIA.

DES DE L’ASSOCIACIÓ CULTURAL PLATAFORMA ODEON FEM LA MÉS ENÈRGICA CONDEMNA A AQUESTA AGRESSIÓ I ALHORA FEM UNA CRIDA AL DIÀLEG I, A LA RESPONSABILITAT DELS GOVERNANTS A FI DE TROBAR UN EQUILIBRI BASAT EN LA CULTURA DE LA PAU I DE L’ENTESA.

UNA VEGADA MÉS ELS GOVERNANTS NO HAN ESCOLTAT EL CLAM POPULAR MAJORITARI EN FAVOR DEL DIÀLEG I DE LA PAU QUE DES DE FA DIES ÉS LATENT EN ELS DIFERENTS PAÏSOS DE LA ZONA.

VOLEM, TAMBÉ, EXPRESSAR LA NOSTRA SOLIDARITAT AMB TOTES AQUELLES PERSONES QUE PATEIXEN AQUESTA SITUACIÓ D’UNA MANERA DIRECTA.

DES DE L’ASSOCIACIÓ REAFIRMEM LA VOLUNTAT DE CONSTRUIR UN MÓN ON TOTES LES CULTURES, RELIGIONS I CIVILITZACIONS I PENSAMENTS PUGUIN CONVIURE EN UN MARC DE DIÀLEG I ENTESA.

UNA VEGADA MÉS VOLEM DIR DE FORMA CONTUNDENT QUE:

ESTEM PER LA CULTURA DE LA PAU !!!
DIGUEM NO A LA GUERRA
  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2022 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits