Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2018


Anguilas + Tast de Vins
Aparador d´espectacles

8/6/2018   Divendres, 21.30h - Escola de Teixits

Varis relats, ens porten de la mà des dels seus primers records dels immigrants europeus treballant en la Pampa, fins a un viatge absurd per Itàlia a la recerca de les seves arrels, o la crua realitat de la crisi personal i col·lectiva en una Europa espantada.

L’actor argentí, establert a Catalunya, Andrés Cavallin, integrant i col·laborador habitual de la prestigiosa companyia Comediants, ens presenta aquesta història personal, íntima i autobiogràfica. Però sobretot Anguilas són les peripècies d’un immigrant, que des de la seva infància en el Riu de la Plata, fins a l’actualitat en terres espanyoles, a acumulat una infinitat d’experiències, que ens aproparan a aquesta grotesca i divertida comèdia, sobre la memòria, la identitat …

Venda d´entrades a Pastisseria Alsina, Llibreria Traços i Forn Vell (Riera Gavarra)

Entrada anticipada 12€
Entrada taquilla 15€


Compra-les el més aviat possible!!!  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits