Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2018


Vermutsicals - Aperitiu i música en viu!!!
Concerts i clàssics

29/4/2018   Diumenges d´abril

L’Associació Cultural Plataforma Odèon (ACPO) proposa per aquesta primavera un nou cicle d’actuacions musicals amb l’Odèon com a escenari.

Seran 4 actuacions que tindran lloc a la Plaça Colomer i que ens acompanyaran a l’hora del vermut els diumenges d’abril.

El diumenge 29 d´abril, dintre dels Vermutsicals, farem la 1ª Trobada de Barrets Primaverals a la Plaça Colomer. Posa’t un BARRET i vine a gaudir de la música i del vermut amb les flors i els colors de la primavera al cap!!!

Tants Caps, Tants Barrets!!!

Amb aquestes accions, l’ACPO vol seguir fent ressò de l’esperit cultural, i en aquest cas musical, que sempre ha caracteritzat la nostra associació i també al nostre poble.

T´hi esperem!!!  1/4/2018
T'agrada la programació dels Vermutsicals d'aquest mes d'abril?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2018 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits