Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Notícies 2017


PER LA DEMOCRÀCIA

21/9/2017   Canet de Mar

PER LA DEMOCRÀCIA

L’Associació Cultural Plataforma Odèon vol donar a conèixer el seu pensament majoritari davant dels fets que es produeixen aquests dies i que vulneren els mes elementals drets de la democràcia com les llibertats individuals i col·lectives de la ciutadania de Catalunya.

Per això:

Condemnen enèrgicament l’actitud autoritària del Govern d’Espaya per la desproporcionada actuació dels cossos i membres de seguretat de l’estat.

Condemnen als diferents estaments polititzats del poder judicial que actuen al dictat d’un govern intolerant.

Condemnem la violació de la intimitat de les persones, la censura als mitjans de comunicació, la persecució a alcaldes i funcionaris, les detencions de càrrecs públics, les imputacions de representants electes, els registres, les confiscacions, els robatoris i les pressions.

Ens solidaritzem amb les persones afectades i amb les seves famílies, desitjant la seva immediata llibertat i la retirada dels càrrec que els hi ha estat imputats per aquesta justícia de dubtosa credibilitat.

I tota aquesta bogeria per afrontar una situació política, que des de fa molts anys esta reivindicant pacíficament i de forma exemplar el poble català que constantment es menyspreat per l’estat espanyol.

En conseqüència fem una crida a la mobilització pacifica, a sortir als carrers, per defensar la dignitat del nostre poble, les institucions del país i el dret de la ciutadania a decidir el seu futur polític.


Canet de Mar, 21 de setembre de 2017  1/11/2018
Trobes interessant que l'ACPO tingui el seu programa de ràdio?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2018 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits