Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2013


Contes d’instruments del món
Aparador d´espectacles

6/10/2013   Diumenge, Plaça Colomer - 18.00 h

Companyia Rah-mon Roma
Espectacle Infantil i Familiar

En cas de pluja es farà a l’envelat

Espectacle musical amb contes sobre instruments populars i cançons d´arreu del món.

Com va néixer el món? I la música? I com és que hi ha tants instruments musicals? Perquè no tots sonen a les grans orquestres? D´on venim les persones? Perquè hi ha gent blanca, gent morena i gent negre? Perquè hi ha el dia i la nit? I les estrelles? Com és que la gent s´aparella?...

Molts interrogants com aquests seran resolts en aquest espectacle farcit d´ingredients per a fer-ne una simfonia alternativa, un concert orquestral amb instruments tradicionals d´arreu del món.

Les cançons, els contes i els instruments (el charango, el berimbau i el didgeridu, la flut i la gopîantra, l´ankloung i l´udu, la ximbomba i una pila de petits estris sonors) es deixaran sentir per aclarir-nos-ho tot.

  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits