Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.
Agenda 2013


Contes del cel
Aparador d´espectacles

14/7/2013   Plaça Colomer - 19.00 h

Companyia Xirriquiteula
A partir de 3 anys i públic familiar

En cas de pluja es farà a l’envelat

Una proposta amb músiques i cançons escrites i arranjades especialment per a aquesta producció.

Un espectacle d´actors i manipuladors on els elements i els titelles de grans dimensions capten l´atenció del públic per endinsar-nos en les diferents històries.

Els actors viuran i escenificaran tres contes. Tots ells tenen en comú "el cel".

Els seus protagonistes són un núvol que no sap on anar a ploure, una lluna juganera i coqueta que vol ser tastada per els animals i un sol que ha decidit fer festa i no sortir a il·luminar i escalfar la terra.LA PREMSA DESTACA

“Un público exigente […] Algo debe de tener la obra teatral „Contes del cel, que en dos veces consecutivas consiguió que quinientos niños de entre tres y cinco años de diversos centros escolares […] permaneciesen en absoluto silencio durante más de una hora, riesen cuando lo exigía el guión y aplaudiesen cuando llegaba el momento.”

José Manuel Piña (Es Diari d’Eivissa)


“Fantàstic i poètic viatge […] Contes del cel és un bonic espectacle de petit format que ens convida, a través de tres contes, a un imaginatiu, fantàstic i poètic viatge per diversos elements i éssers vius que viuen i viatgen pel cel. El muntatge està molt cuidat en tots els aspectes.”

Ferran Baile (periodista de l’Avui i El Periódico)  1/8/2019
T'agrada la programació del Cicle de CineMusical a la Fresca?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits