Inici Contacta Favorits
ACPO

L’ Associació té com a finalitats impulsar i dinamitzar les diferents iniciatives culturals, la promoció d’activitats artístiques en totes les seves vessants, arts visuals, plàstiques, escèniques, literàries i audiovisuals. Així com la creació d’un centre d’activitats culturals multidisciplinars i procurar la recuperació de l’edifici popularment conegut com “Odeon” de Canet de Mar. En queda exclòs tot afany de lucre.

De nou tenim el Festival de l’Associació Cultural Plataforma Odèon a les portes del seu inici i per a nosaltres no és un orgull haver-lo de tornar a programar.

Realment és una pena seguir organitzant aquest Festival ja que és motiu que la nostra vella reivindicació encara és necessària.

Seguim treballant i reclamant un espai públic, cultural i polivalent al bell mig del poble per a joves, gent gran, homes i dones que vulguin veure cinema, presentar llibres, fer actuacions, escoltar concerts...

Seguim lluitant per a que l’Odèon no acabi de desaparèixer i de nou sigui un espai obert a diversitat d’activitats que dinamitzi el poble de manera econòmica, social i cultural.

El Festival Re-percussió per l’Odèon fa sentir la seva proclama pels carrers i les places del poble tot cridant: Volem l’Odèon!


Activitats més recents d'aquesta comissió

Notícies més recents d'aquesta comissió


  18/5/2020
T'agradaria que tiréssim endavant el llibre Petita Història de l'Odèon?

Associació Cultural Plataforma Odèon © 2020 · Tots els drets reservats · Avís legal · Crèdits